И аз барабар с готвачите

Здравейте. Казвам се Евелина и съм чревоугодник.:)
Без излишни многословия ви информирам, че правя този блог, защото напоследък съм ужасно ориентирана не само към хапването, но и към готвенето.

За мен приготвянето на храна е магия, нещо което ме изключва от целия останал Свят, нещо, което ми доставя невероятно удоволствие, нещо, което ме прави много щастлива.  И не на последно място, разбира се, крайният резултат от готвенето- а именно: Хапването:) Това вече кара всичките ми сетива да ликуват, и не знам дали е вярна поговорката, че любовта на мъжа минавала през стомаха- то моята минава точно оттам.

Надявам се да съм ви полезна в процеса на професионалното хапване и аматьорското готвене, ще споделям всяка сполучлива или несполучлива рецепта, която успея или не успея да приготвя.

 

Ще завърша това откровение с фразата на любима моя личност, а именно:
“Bon Appétit”.

Бъдете гладни! 🙂

 

7 thoughts on “И аз барабар с готвачите

 1. Моля за рецепта на една лятна салата с розови домати, печени чушки и прясно сирене, на която ще й отива 200гр ракийка в чаша за уиски. 😎

  Like

  • За теб-винаги! Дори няма да ми се наложи да ида до Викторията, за да си я припомня, толкова добре ми се е запечатала в мозъка тази салатка..:)

   Like

 2. Следвам те…не изкам да изпусна нито един твой шедьовър както в писането, така и в готвенето. ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s